Tittar på ny utomhusbelysning till trädgården

lyktor-solcellerJust nu fick jag ett liten ryck med att försöka hitta ny utomhusbelysning till våran trädgård för den vi har nu är säkert 13-15 år gammal och de solcellerna som finns på lyktorna är totalt värdelösa nu för ljusen lyser ungefär en timme bara efter att solen har gått ned och jag misstänker att idag är det betydligt bättre saker som görs.

Det jag är framförallt ute efter är lyktor som går på solceller för jag har ingen lust att betala en elektriker för att installera lyktor som går på huselen för då är det helt andra kostnader även om det kanske inte är så himla dyrt. Jag har faktiskt aldrig ringt och frågat vilket man kanske skulle gjort någon gång.

Just nu försöker jag hitta lite inspiration till vad för typ av utomhusbelysning det finns idag och vivilla.se har ganska många artiklar som jag ska gå igenom innan jag beslutar vilken typ jag ska ha. Utomhusbelysning har också en del fina artiklar med inspirationsbilder som jag ska gå igenom. Jag skulle vilja ha nya lyktor på uppfarten i rabatten men efter att ha kollat runt lite så är jag också sugen på att sätta dit några spotlights till våra buskar men jag är osäker på om det går att ha solcellsdriva spotlights eller om det ens finns så jag måste undersöka det mera.

Det är ju nu framförallt på våren och sen på hösten som belysningen gör mest tycker jag för på sommaren är det ändå så ljust länge och vi brukar inte sitta ute längre än till 21:00 typ för då är det dags att mer eller mindre lägga barnen och sen vill man själv få krypa ned i sängen så man är utvilad inför morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *