Boxningssäck – dags att förbränna lite fett

Lånat bilden av boxningssäckar

Oj nu har bloggandet tagit helt stopp!

Jag ska försöka komma igång med att skriva lite varje vecka nu framöver men det är svårt att hålla igång bloggandet på sommaren för då har man så mycket man vill göra men nu när vintern är på gång kommer suget igen faktiskt.

Vi har fått ett fritt rum nere i källaren nu efter vi har rensat ut lite gammalt skärp vi inte behöver längre och nu funderar vi på att införskaffa oss en boxningssäck som man kan träna konditionsträning på. Med ett par riktigt bra högtalare där nere så kan det blir ett grymt tränignssrum för mig och sambon. En av mina väninnor äger en boxningssäck så det är lite där mitt sug kommer ifrån för jag ser på henne att hon verkligen har blivit mer slimmad sen hon började kötta på boxningssäck.

Enligt henne ska man kunna förbränna närmare 550 kcal per timme och enligt henne går 40 minuter relativt snabbt så det låter ju inte helt fel. Min plan är att få igång en allsidig träning och inte bara stå och banka på en boxningssäck 5 timmar i veckan men att man i alla fall kör 2-3 gånger i veckan och sen kompletterar med lite löpning eller rask gång.

Jag drog faktiskt upp Youtube för att se om jag kunde hitta lite träningstips och jag hittade faktiskt Paolo Roberto, antagligen den rätta personen att få tips av skulle jag förmoda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *