Behöver en ny resesäng till småttingen

Biltemas resesäng

Biltemas resesäng

Jag är ofta på besök hos mina släktingar men framförallt mina föräldrar som uppskattar det verkligen när jag besöker dem. Problemet är att min minsting inte har någonstans att sova när vi väl sover över vilket är ungefär två gånger i månaden, så nu är det dags att införskaffa en resesäng.

Problemet jag alltid har när jag letar efter något nytt är att jag oftast tar det dyraste bara för jag tror jag kommer få kvalitet om jag lägger lite extra pengar men det har ju så klar visat sig att så är det absolut inte alltid. Men denna gången ska jag inte göra det utan nu har jag dammsugit hela internet efter guider om resesängar.

Resesäng – En liten trevlig kort guide om just resesängar.

Familjeliv – Där finns det också väldigt mycket matnyttig information att söka på.

När det gäller resesängar så verkar det som att även de dyra inte är de bästa utan det är nog i mellan segmentet jag ska välja eller så finns det alltid en billig resesäng ute på Biltema för 400 kr som kanske är hyfsad.

Dock är säkerheten väldigt viktig för mig så det blir nog till att kolla en extra gång innan jag gör mitt inköp. Problemet är att ju mer jag tittar ju mer tröttnar jag på att leta, någon som känner igen det?