Dags att prova en bärstol

Är lite trött på mitt bärsele, tycker inte det är så bekvämt nu när barnen har blivit lite tyngre. En bärstol avlastar ju vikten på axlarna och på midjan medans bärselet jag har just nu bara lägger all vikt på axlarna. Läste lite på bärstol.se och det verkar vara riktigt bra och bara möjligheten till att kunna ställa ner stolen på marken för att sedan sätta i barnet underlättar det väldigt mycket för mig.

I och med jag slapp köpa en resesäng, mina föräldrar köpte en åt mig tack! så känner jag att jag skulle vilja samt ha råd att köpa en bärstol i stället. Från vad jag har kunnat läsa så ska de vara väldigt bra om man brukar gå lite längre sträckor som jag gör i bland. Det jag är rädd för är att tyngden kommer längre ut från kroppen vilket gör att jag som bärare blir lite mer ostabil.

Läser jag på familjeliv så verkar det vara 70% mot 30% som tycker bärstolar är väldigt bra men jag kan tänka mig om man har en dåligt tränat rygg så är det nog jobbigare.

bärstol

Denna bärstolen är jag nog mest intresserad av just nu, perfekt när jag ska ut och gå i skogen som ligger precis bakom huset.

http://www.go-nature.se/se/article.php?id=3705&art=8035973