Har våra män större sexlust än vi kvinnor?

henJag har ofta tänkt på detta och jag har alltid inbillat mig att så är det att männen har betydligt större sexlust än kvinnorna så jag beslutade mig att tillslut söka på nätet för att få en bättre bild om hur det verkligen ligger till. Jag hittade en intressant artikel på Illustrerad Vetenskap som tar upp just den frågan.

Jag blev faktiskt lite förvånad när jag läste att kvinnors sexlust ökar med åldern och har en ”peak” vid 40 medans männens minskar när de blir äldre…

Efter att jag har läst denna artikeln så funderade jag ännu mer på detta och kom fram till att det kan faktiskt vara så för jag funderade mycket på hur det ser ut hos mina kompisar och om vad de har berättat. Detta är perfekt för min umgängeskrets rör sig i alla typer av åldrar, från 20 till 50 och från vad jag har hört från alla vänner så stämmer denna artikeln ganska så bra när man väl tänker efter.

Något annat jag har funderat på är när det är så stora diskussioner om hur lika män och kvinnor är men jag har aldrig delat den uppfattningen riktigt då vi faktiskt är ganska så olika på flera olika sätt. Jag finner det även trevligt och intressant att vi faktiskt är olika och att vi faktiskt har olika känslor/driv d.v.s. vi har våra ”olika” starka sidor.

När det gäller Hen så kommer jag inte ens gå in på det, tycker det är så tramsigt…

Var i stället stolt och glad för att du är kvinna eller man, det är väl skönt att där är lite nyanser i världen och inte bara en ”sort”.

För mig är ”Hen” en höna…

One thought on “Har våra män större sexlust än vi kvinnor?

  1. Så är det absolut men kvinnor ska helst inte prata så mycket om sin sexlust! Bra artikel.

    När det gäller hen tucker jag att det är ett superbra ord.

Comments are closed.