Stal en saccosäck från en vän

bedraDet är en ganska så konstig titel men det är ungefär vad jag känner när jag köpte en nästan oanvänd saccosäck från en vän ska flytta till en mindre lägenhet.

Lite kort så har min nära vän separerat med sin sambo så nu blev hon tvungen att flytta till en mindre lägenhet då ekonomin inte tillåter större boende. Jag hjälpte självklart till vid flytten för att stötta min god vän och när vi väl flyttade så kom det fram att den där saccosäcken antagligen inte kommer få plats i den nya lägenheten var av hon frågade om jag ville köpa den billigt då hon vet att jag alltid har velat ha en.

Klart jag ville ha den men vid semestertider så sprutar det inte direkt pengar omkring en då man vill ha lite pengar till resa samt nöje så jag talade om att jag egentligen inte har råd att köpa den om den inte var ett billigt pris.

Tillslut kom vi fram till att 300kr för saccosäcken var tillräckligt, jag är så klart jätte glad men det känns som jag har stulit den nästan vilket jag även berättade för min väninna men det tyckte hon lät tramsigt, hon var bara glad att jag var nöjd med saccosäcken.

Saccosäcken är nästan helt ny och kostar 2000 kr ny så nu funderar jag på att ge hon lite extra pengar nu när löningen kommer för det här känns nästan taskigt på något sätt, ungefär som att lura någon :(.

För er som inte vet vad för typ av saccosäck så är det en saccosäck av märket fatboy som är de bästa på marknaden. Finns lite att läsa om på saccosäck.nu