När får man tillbaka sin egentid?

min-egentidDet är inte lätt att ha barn ska jag säga för allting kretsar runt barnet på något sätt och allt måste anpassas allt eftersom vilket i perioder är sjukt jobbigt. Det enda jag saknar sen innan jag fick barn är min egentid att bara kunna slappa och göra vad man vill utan att behöva bry sig om något förutom sig själv idag med barn går det ju så klart inte förutom när mina föräldrar passar barnen.

Man har en idé om att man ska göra så himla mycket när barnen är borta men när de väl sover borta så är man så trött att man inte orkar något förutom att ligga på soffan och zappa på TVn. Det låter sorgligt men det är faktiskt väldigt skönt att bara kunna vara på något sätt och får man möjligheten till det så uppskattar man varenda sekund. Misstolka nu inte mig för jag älskar mina barn och min man över allt annat men i bland är egentiden priceless. Det är då man hinner koppla av och fundera på livet hur bra man verkligen har det jämfört med många andra människor här i världen.

Vi är ju sjukt lyckligt lottade här i Sverige och just nu undviker jag med att se på nyheterna för det får bara en att må dåligt av allt dåligt som finns i världen så nu är det slut med nyheterna på ett tag. 99% av alla nyheter är bara tråkiga nyheter, kunde de inte vägt in lite positiva nyheter också?

Det är bara synd man inte fick mer egentid för det hade nog de flesta behövt.