Kommer Europa att falla samman?

eu flaggaDet ser verkligen inte bra ut med dagens Europa som vi ser det idag där flera länder sätter upp egna murar för att skydda Europa mot den massiva invandringen och jag får känslan av att detta faktiskt kan vara slutet med det Europa vi känner till idag. Ju fler länder som stänger ned och sätter upp murar ju värre blir det då Europa ska vara öppet men sen måste man ha lite förståelse för de länder som har väldigt högt tryck för det är väldigt enkelt för oss att sitta här och diktera hur de länderna ska göra.

Men vi står inför något väldigt svårt och det är antagligen denna tiden eller den närmsta tiden som kommer förutsäga hur Europa kommer se ut i framtiden men jag tycker det ser väldigt mörkt ut.

Jag tycker ändå Europa som idé är riktigt bra förutom när Europadomstolen ska ta och bestämma exakt alla lagar i alla länder vilket även gäller mindre helt ointressanta saker så som t.ex. snuset eller andra små bagateller. Det är bättre om Europa styr de lite mer viktigare sakerna så som samarbeten bland våra länder i t.ex. vid brott över gränserna men i stället lägger EU tid på att förbjuda småsaker i många länder som egentligen inte har någon betydelse för andra medlemsstater.