Weekend i Lund på Hotell

lundVeckan närmar sig sitt slut och jag känner mig som ett lakan. Känns det igen? Jag måste ladda batterierna med någon skön, inspirerande, avkopplande eller intresseväckande aktivitet. Så i december åker jag till Lund nere i Skåne där jag har hittat många intressanta hotell med diverse weekendpaket.

Jag måste kunna unna mig en helg helt i njutningens tecken är kanske bästa vägen till en nystart för mer energi, lust och styrka att på nytt ta itu med vardagens alla väntande krav för nu känner jag att det verkligen behövs då batterierna är slut mer eller mindre.

Att i trevligt sällskap med min sambo tillbringa en berikande kväll på teatern, följt av en övernattning och mysig frukost på hotell i Lund är något jag har suktat länge efter sen jag var på besök hos en god väninna i Lund i somras då jag föll ganska hårt för Lund. Lund är faktiskt en av de städer jag hade kunnat tänka mig bo i för där är något speciellt med det.

Att bara kravlöst luta dig bakåt i vilstolen med en handduk om nacken efter den härligt uppiggande kroppsbehandling som man just har genomgått eller att lyxa till det med ett veckoslut i äkta slottsmiljö med uppassning, gourmetmat och relaxande promenader i den yppiga slottsparken.

Jag hade ju helst velat sitta med en rykande kaffekopp i handen och beskåda folkvimlet från någon av Lunds trevliga uteserveringar men vi kommer åka nu i mitten av december så det kommer ej kunna bli något uteservering för oss men det får bli en annan gång.

Jag har fått några riktigt bra idéer från hotellen i Lund men även tagit hjälp av Sydsvenskans kultur nyheter för att planera in en riktigt skön weekend / hotell i Lund.

Jag ser verkligen fram emot denna weekend då det var närmare två år sedan vi faktiskt reste bort och unnade oss något väldigt gott så längtan är enorm just nu och förhoppningsvis är vi uppladdade efter den helgen.