Äntligen närmar sig julen

lussekatterDet ska bli extremt kul med lite jul, framförallt är det kul för ungarna men jag märker själv hur uppiggande och glad jag blir när jag ser deras glädje.

Bara en sådan enkel sak som vanlig julbakning som t.ex. boka lussebullar eller pepparkakor. Barnen lyser av glädje när de hör att vi ska baka något och att de får vara med för att lära sig hur bakning går till. Något som också gör det extra kul för barnen är att de själva får bestämma utseendet på kakor eller bullarna, de får helt enkelt själva formge sina bullar/kakor. Det tar fram den bästa kreativitet som barnen kan få och det är extremt bra inlärning!

Ja nä, som ni kanske märker så ser jag verkligen fram emot att faktiskt kunna njuta av lite julledighet med barnen och bara kännas att man finns. Det är en av fåtal gånger som man verkligen stannar upp för att känna för annars går livet i en takt där man inte hinner känna av saker och ting. Ibland är det bara skönt att finnas på något sätt.

Leva i nuet!

Inte lika lätt att göra som det är att skriva det i en blogg, men alla behöver göra det då och då för att hinna känna av saker.