Kom att tänka på en perfekt julklapp till sambon

julklapp-sideboard

Sideboards hämtat från

När jag skrev mitt inlägg om julen för ett par dagar sedan kom jag att tänka på att jag skulle kunna köpa en sideboard eller skänk eller vad det nu heter till min sambo i julklapp. Heter det sideboard eller skänk? eller är det inte samma sak?

Nä för jag var inne på Miljögården här om dagen och kollade på lite möbler och nej jag handlar aldrig möbler där för det spräcker min årliga budget direkt. Priserna där passar inte min plånbok alls men jag tycker de har ett sjukt bra utbud av fina möbler och jag hittar mycket inspiration därifrån.

Bland annat såg jag ett par riktigt snygga sideboards som man bara kan drömma om, men i alla fall så vet jag att sambon har velat ha en sideboard till köket en tid nu. Frågan är om jag inte skulle kunna ge honom det i julklapp för det är ändå jag som avgör vilken stil det behöver vara, han är ändå inte så intresserad av inredning och han gillar det mesta jag köper hem så.

Jag tror han hade verkligen uppskattat en fin sideboard, han klagar ofta att vi inte ska köpa saker till varandra men i detta fallet är det egentligen till oss båda så det borde inte vara något problem. Han gillar ju inte att man köper massa onödiga prylar till varandra som inte används. Jag håller ju med honom till en viss del, men det är ganska kul att ge något litet i alla fall och tanken räknas helt klart.

Jag blev själv ganska så sugen på en snygg sideboard och jag vet att vi behöver det så det är ingen meningslös sak direkt. Visst de är ganska dyra men jag vet att Klarna har sådan där betala tre månader senare så notan hamnar på en annan lön. Stor del av denna lön kommer ju gå på julklappar till alla barnen i släkten.